Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Szellő család naplója

2011.04.27. 14:03 gyea

Tovább a család bemutatkozójához 

 

2011.04.01-től minden nap délig dolgozom. Hazaérkezésem után Viola műtéti hegeit raktam rendbe, és enni adtam neki.

Délutánonként  kiviszem a jó napsütéses levegőre, meg elmegyünk könyvtárba meg ilyesmik. Másnap a közmunkából haza érkezésem után főztünk, hajtogatunk, tanultunk és pihegettünk a családdal.

2011.04.13-án megérkezett számlánkra az Alapítvány által átutalt 25.000 forint a családunk részére. El is mentünk vásárolni egy pár dolgot, hogy legyen itthon a családnak élelem és tudjak főzni is.

Haza érkezésünk után szépen elpakoltam a vásárolt termékeket, és mosogatás után neki láttam főzni. Mire a gyerekek hazaértek az iskolából, meleg délutáni ebéd várta őket.

Eközben míg én főztem, a férjem elkészítette a begyújtáshoz a kályhákat, beszedte a kiteregetett ruhákat és begyújtott. Mikor már mindenki itthon volt -kivéve Éva, mert Ő kollégiumban volt- lementünk a kertbe, és gereblyéztünk egy kicsit, amíg az eső nem esett. Idebent a melegben tanultunk a gyerekekkel, vacsoráztunk, fürödtünk és aludtunk. Következő nap takarítottunk, mostunk és elveteményeztünk a kertben, mert az önkormányzattól kaptunk vetőmagokat.

15-én pénteken ********-ra mentünk Évával a kardiológiára, vizsgálatokra. Reggel indultunk 8 órakor és délután 16.00-ra értünk haza. Az eredmény: a körülményekhez képes jó, további gyógyszerszedés javasolt, tornaórából folyamatos felmentés.

Másnap reggeli után takarítással, mosással folytattuk a napot, a férjem és Ádám fiam lementek a kertbe, hogy rendbe rakják a burgonya ültetésére. Majd mindenki kidolgozta magát, és este szalonnát sütöttünk.

A vasárnap az mindig kicsit rohanós, mert ebédet kell főzni, és Évát vissza kell készíteni a kollégiumba, mert megyen vissza a 12.30-as busszal. Ekkor mindenkinek meg van a dolga, a férjem és a fiam kint tevékenykednek a portán, a kertben.

A lányok vasalnak, hajtogatnak, én pedig főzök, és Évának is készítek az ételesbe enni valót estére. Éva útnak indul. Általában mindig kikíséri valaki a buszhoz. Délután pedig kis pihenés után tanulás, bepakolás a hétfői napra, majd kis foglalkozás az állatokkal (ami két kedvenc cica és két kis kedvenc kutyus).

Így telt el ez a hetünk.

Tisztelettel: Szellő Pálné Éva és családja

Szólj hozzá!

Címkék: család napló szellő

A bejegyzés trackback címe:

https://felafejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr992874625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása