Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Szellő család naplója

2011.11.07. 10:11 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A hetünk azzal kezdődött, hogy itt voltak a nagyobbik lányomék látogatóba. Hozták az unokámat is. Két napig maradtak, mert már szerdán menniük kellett dolgozni.

Mint mindig, az unokám csinálta a fesztivált, hogy Ő nem akar hazamenni, nem akar oviba menni, Ő itt akar maradni nagyinál, meg játszani Ádámmal.

Fialt nekik az anyadisznójuk kismalacokat, már három hónappal ezelőtt tizenhármat, de kettőt nem sikerült eladniuk, így elhozták nekünk. Elég elmaradottak, de majd helyrejönnek.

Hoztak kukoricát is, mert nekünk nincsen mivel étetni. Inkább azért hozták el a kicsike malackákat, mert nem volt nekik már hely. Hát majd meglátjuk idővel mi lesz belőlük.

Az orvoshoz is voltam vissza a héten, már a gyógyszereket beszedtem, de nem vagyok jobban. Voltam röntgenben, készítettek előröl, hátulról, oldalról felvételeket.

Szerdán viszem az eredményt a körzeti orvosunknak.

A héten utalták a családi pótlékot is, hála Istenek már rendesen minden gyermekre küldték.

Számlafeladások után mentünk is meleg holmikat venni a gyerekeknek.

Kinek mire volt szüksége: cipő, sál, meleg zokni - bérleteket vettünk, kollégiumot, osztálypénzt fizettünk- és annyi is a családinak.

Az Alapítvány utalása is megérkezett, aminek nagyon örültünk, és újra utaztunk, mentünk venni élelmiszereket. Ez a hetünk is eltelt, ilyen mozgalmasan.

Köszönjük a támogatást!

Tisztelettel:

 

Szellő Pálné Éva

Szólj hozzá!

Címkék: család napló szellő

A bejegyzés trackback címe:

https://felafejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr723360841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása