Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Tolnai család naplója

2010.03.24. 12:40 gyea

Napló

Március 8-15.

 

Tovább a család bemutatkozójához |A számla a család bevásárlásáról 

 

A héten orvostól orvosig jártunk. Renivel *******-ban EEG vizsgálat, de szerencsére nem találtak nála komoly bajt. Magatartás problémát mondtak, amivel a nevelési tanácsadóba kell járnunk majd kéthetenként.

Sajnos hányás-hasmenés volt a héten mind a három gyereknél, sőt aztán a felnőttek is átestek rajta.

Lacikának a héten három fejlesztés kimaradt, de észrevettük rajta, hogy hiányolja, mert nagyon sokat ugrabugrált itthon, jó lenne neki itthonra is egy trambulin, de sajnos nincs mód rá, hogy beszerezzük. Robika ügyesen engedte levágatni a haját.

A lakásban is történt egy kis baj, eltört a mosdónál, a hideg víznél a cső, ömlött a víz, aztán rá harmad napra a meleg víznél is eltört.

A gyerekek nagyon bágyadtak, és sírósak voltak a héten, a hasmenés-hányás megviselte őket. Enni se igazán akartak, ropiztak és pár falat ételt vettek magukhoz.

Sokat voltam a héten velük egyedül, mert a férjem délelőttös volt, anyukám orvostól orvosig, bíróságra ment, intézte a dolgát.

Renáta 2 napot a húgomnál is volt.

Két hete nem járnak óvodába a lányok, de nem is igazán hiányolják.

A kisfiamnak Lacikának elkészültek a napirendes kártyái, de el kell mennem ismétlő tréningre, hogy tudjam az alkalmazását. A kommunikációs (ételek) kártyával már kezd ügyesedni.

Abbahagytam Lacikánál a nyugtató adását, mert túl felpörgött tőle. Megbeszéltem az orvossal, a napokban elég nyugtalan volt, rosszul aludt. Most boldog vagyok, hogy egyik este kaptam tőle egy pici puszit -4 éves- és ez volt a második puszi tőle, mióta megszületett, nagyon jó érzés volt.

Vallásosak vagyunk és néha templomba is eljárunk, 8-kor kezdődik reggel a mise.

Lacika kiabálta Sári és szia- nagyon örültünk ennek a két szónak, nagyon jó lenne ha beindulna a beszéd nála, és a pelusról is jó lenne, ha le tudnánk szoktatni.

Ez történt a héten.

Esőember Alapítvány felnőtt oktató tanácsadásán is jártunk.

Elküldöm a számlákat is, ajánlott levélben.

Köszönjük a segítségüket a gyermekeim nevében!

 

Tolnainé Varga Hajnalka

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló tolnai

A bejegyzés trackback címe:

https://felafejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr791864899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása