Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Takács család naplója

2010.04.22. 15:25 gyea

A mi naplónk

 

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez 

 

Én Timi vagyok, most én írom a naplónkat.

A mai hónap úgy nézett ki, hogy nagyon jól indul. Alig vártuk a húsvétot, hogy jöjjenek az osztálytársaink megöntözni minket. Hiszen a húsvét hétfő részben erről is szól.

Április elsején mama kapott egy kis támogatást a szeretetszolgálattól, amiben kis élelmiszert hoztak nekünk, nekünk ez is nagyon jól esett!

Mi az ünnepek alatt minden nap elmentünk imádkozni, kértük a jó Istent, hogy legyen egy kicsit jobb az anyagi helyzetünk, és hogy a mamánk még egy jó pár évig köztünk éljen, mert nagy szükségünk van még rá.

Szombaton hazajöttünk a feltámadásból este 19 órakor. A húgaimmal elkezdtünk sütni, főzni abból, ami még otthon volt.

Lefeküdtünk aludni este, amikor megszólalt a telefon. Mamát kereste rajta a bátyja, aki elmondta, hogy „Nagy baj van!” A mama mindjárt kérdezte, hogy „Mi a baj, mi történt?”. És sírva mondta el a nagybácsikánk, hogy meghalt a fia!

„Most jöttek a rendőrök szólni, hogy a fiam meghalt!” Mami kérdezte, hogy „Mi volt?”. Mondta a bácsi, hogy jött volna hazafelé az autópályán motorbiciklivel, amikor kisodródott és nekicsapódott a szalagkorlátnak.

Amikor ezt meghallottuk, nem is volt az eszünkbe az ünnep, csak sírtunk, hogy ez nem lehet igaz! Mamát azonnal körülvettük, mert rosszul lett, amikor ezt meghallotta.

Feltörtek a lassan négy éves emlékek bennünk, amikor az édesanyánkat is ilyen tragikus körülmények között veszítettük el. 

Tovább a teljes naplóhoz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felafejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr111942707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása