Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Lencsés család naplója

2011.09.23. 10:56 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Van egy olyan érzésem, hogy ez a hónap soha nem telik el, vajon miért ez a leghosszabb hónap, és egyben talán a legnehezebb is?
A múlt heti konfliktusok nem oldódtak meg, csak nem beszélünk, mindenki visszahúzódott a csigaházába, és úgy teszünk, mintha semmi nem történt volna. Amúgy egész jól vagyunk, már egészségileg. Janikának néha nagyon fáj a feje, rossz neki ez az állandó front.
Egész jól megy neki az iskola is, már úgy értem, ami tőle telik, 100%-ban megteszi szegénykém, úgy igyekszik, és csak egy kettesre elég az igyekezete. Az iskolában nagyon aranyosak, és figyelembe veszik a sajnálatos leépülésének tényét, és igyekszünk minél normálisabb életet élni.
Kicsit most hazudtam, mert ez csak akkor működik, ha mellettem van, ha nincs itthon, majd megőrülök a hiányától, és az aggódástól, a sziréna hangjától, és a telefon hívástól rettegve, hogy baj van. Sokszor iszonyatosan oda kell figyelnem, hogy ne csússzon ki a föld a lábam alól.
Mind testileg, lelkileg, és idegrendszerileg.
Dettike már bent ebédel az oviban, kisebb-nagyobb sikerrel ebédel, valahogy le kell küzdenie az extrém főtt növények iránt érzett undorát.
Talán látja, hogy a többi gyerek sem hal meg, ha eszik belőle. Kicsi korában rettenetes volt etetni a teljesen pépes, de nem folyós ételt, ha sikerült is a szájába rakni, inkább nem vett levegőt, minthogy lenyelje, ha mégis, akkor ki is hányta. Nagyon sokat szenvedtünk, Ő is és én is.
De mára iszonyat sokat ügyesedett és sokat léptünk előre!
Réka jól tanul, nagyon szorgalmas kislány. Sajnos nála is vannak tünetek, minél hamarabb a végére járunk. Minden sejtem küszködik, mert nem akarom valahol tudomásul venni, hogy vele is baj lehet.
Holnap kimegyünk a *****-ra van ott egy szép játszótér, és piknikezni is fogunk, ha az idő kegyes lesz, csak ebédre jönnénk haza.
Sajnos egyedül, mert apuka nem jön haza, csak a jövő hétvégén.
Üdvözlettel:

 

Lencsés Jánosné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló lencsés

A bejegyzés trackback címe:

https://felafejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr113275160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása