Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Tolnai család naplója

2010.05.14. 11:04 gyea

Napló

 

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez 

 

Ismét eltelt egy hét. Ez a hét elég „nyugisan” telt el. A héten kétszer voltunk fejlesztésen a kisfiammal, a harmadik elmaradt, bár úgy volt megyünk a fejlesztésre, de visszamondták, mert Kati néni elment szabadságra.

Reni megkezdte a héten az óvodát, két hét betegség után, Sárika még maradt itthon, de egy napra ment ő is. Neki a vizeletében acetont találtak, így ismétlő vizeletvizsgálat kellett. A lányoknak több ciszta van a veséjükben, ezért háromhavonta kontrollra járunk.

Nagyon boldog volt a kisfiam a hét közepén, mert kapott egy trambulint. Meglepődtem én is! Egy ismerősünk írt valahová, és az ő révén kaptuk. Láttuk rajta, hogy nagyon örül neki. Úgy fejezte ki, hogy ugrabugrált. Kapott mellé egy golyóvezetős fejlesztőt. Fából van, kétdrótos és golyókat húzogat rajta. Azzal is pár percre leköti magát. Örültem én is, mert nagyon kevés fejlesztős játékuk van.

Én már másfél hete náthás vagyok, bár voltunk a héten ********-on a kisfiammal anyukámnak recepteket íratni, de mire kiértünk, már az orvos nem volt ott, csak az asszisztens.

************-i napok voltak a hétvégén. Elmentünk, jó programok voltak. A kisfiam is egész jól elvolt. Nyugodt napjai voltak, egyszer-kétszer érzékenyült el, és sírt egy picit, bár ez furcsa volt, mert ez 2-3 napja jött rá.

Volt ingyenes hajókázás, tetszett a fiamnak és Reninek, Sárika a mamával és a húgommal volt.

Lovaglás is volt mind a három gyerek lovagolt és nagyon tetszett neki, Sárika egy picit félt. Ez is ingyenes volt.

A Szuperbulit Galambos Lajossal is néztük egy darabig, bár úgy volt, hogy a férjemmel és Renivel megyünk, mert este 20 órakor volt. A kislányom ezen a délutánon aludt, de a kisfiam ott toporgott, fogta a cipőjét, a szívünk is megszakadt, így elvittük magunkkal, bizakodva nehogy elaludjon.

Bár este fél hétkor mentünk, de kilencre haza is értünk, gyors fürdés, majd alvás. Sárika itthon aludt a mamával.

Ismét 1-2 bébiételt eszik a kisfiam naponta. A héten eltört a harmadik sport babakocsink is, bosszankodtam is emiatt, mert így a fejlesztésekre cipelnem kell a kisfiam. Nem igazán sétál velem, csak az apjával (24kg). Sajnos venni nem tudok újat.

Kijött a vízszámlánk is, a negyedéves és van elmaradásunk, szerencsére kaptunk részletfizetési módot, nem kell egy összegben befizetni.

Anyák napját is köszöntöttük a hétvégén.

Az oviban jövő héten lesz.

 

Tolnainé Hajnalka

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló tolnai

A bejegyzés trackback címe:

https://felafejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr882002296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása