Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Takács család naplója

2010.05.13. 12:11 gyea

A mi naplónk

 

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez 

 

Én a nagymama vagyok. Most jelenleg is nagyon beteg vagyok. Több mint valószínű, hogy kórházi kezelésre lesz szükségem, mert úgy érzem, hogy romlott az állapotom.

Nagyon gyengének és fáradékonynak érzem magam, még a szokottnál is rosszabb. A napokban már a WC-n találtak meg, ott lettem rosszul. De hála Istennek a fiam megtalált, mikor átjött hozzánk. Ő rakott be a kocsiba és vitt el azonnal az orvoshoz. A rendelőben feküdtem fél órán át, fel is injekcióztak. Ezért van szükségem kórházi kezelésre, mert rosszabbul vagyok, mint korábban.

Azóta a háziorvosunk minden nap, rendelés után kijön hozzánk. Mert ő egy lelkiismeretes ember. Aggódik az állapotom miatt. Nagyon jól tudja, csakúgy, mint egy családtag, hogy milyen tragédiák történtek velem és, hogy ezek miatt romlott meg ennyire az egészségi állapotom.

 

Tímea vagyok. Nagyon nehéz így élni a családommal! Nem elég, hogy szegények vagyunk, nagyon nehezen élünk meg nap mint nap, de a mama miatt még aggodalommal is töltjük minden napunkat az iskolában, mert nem tudjuk, hogy mi vár ránk, mire hazaérünk. Mert mi már az Anyukánkat elveszítettük négy évvel ezelőtt és a Mama pótolja az Ő jelenlétével. Nagyon kedves és aranyos, nem szeretnénk Őt elveszíteni! Többször beteg mostanában, szerintem sokkal rosszabbul van, mint korábban, de annak ellenére próbál minket megnyugtatni, hogy ne féljünk.

Múlt héten voltak az iskolában ********* napok. Ezek ilyen sport napok, pénteken és szombaton.

Olyan aranyos volt a Mama, megkérte a fiát, hogy ez idő alatt legyen otthon vele, hogy mi nyugodtan elmehessünk, és kicsit kikapcsolódhassunk. Nagyon jól éreztük magunkat! Kicsit kibillentünk a szürke hétköznapokból, megfeledkeztünk gondokról, bajokról az alatt a pár óra alatt.

Nagyon sok élményben volt részünk, vetélkedőkben vettünk részt, nagyon sokat nevettünk, játszottunk. Úgy éreztük magunkat az alatt a pár óra alatt, mint amikor még élt az Édesanyánk, és nem volt semmi gondunk, bánatunk.

Ez egy felejthetetlen élmény volt számunkra.

 

Brigi vagyok. Ahogy már a nővérem is mondta, nagyon jó élményben volt részünk. Nagyon boldogok voltunk a ********* napokon. Köszönjük a jó Istennek, hogy annyi rossz után egy kis jót is átélhettünk!

 

 

Tisztelettel:

Özv. Takács Mártonné, Timi és Brigi

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló takács

A bejegyzés trackback címe:

https://felafejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr451999615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása