Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Tolnai család naplója

2010.12.08. 13:07 gyea

Tisztelt Gyermekétkeztetési Alapítvány!

 

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez 

 

Voltunk a fiammal a Vadaskertben. A gyógypedagógus mondta, hogy nézzük meg *********-n a ********* speciális autista ovit. Mondtam neki, hogy távol van, és nem akarjuk bentlakásosba a fiam. Azt mondta, csak nézzük meg, látnánk a körülményeket, stb.

Szerencsére a fiamnak nagyon jó a ************-i integrációt segítő ovi, igaz ez is 25 km-re van, napi bejárással fárasztó az út is, de még így is nagyon örülök, hogy befogadták.

Sárika visszament a gyerekorvoshoz a mamával, Renivel meg a nevelési tanácsadóban is voltunk. Lacika szerdán ismét nem ment oviba, mert úszni mentek a többiek.

Pelust is kellett íratni, most fogyott egy kicsit a fiam, így szerencsére jó lett a közgyógyos is, 120 db-ot írtak. A mosópor is elfogyott, Tescost szoktunk venni, de most az Auchanban vettem 6 kg-ost 675 Ft-ért. A penész is idegesít, mert a fürdőszobában és a szobában is kijött, nem győzöm súrolni. Most már a mosott ruhák is bent száradnak. A fűtés hőfokszabályzós, de nagyon megy a számláló, félek, hogy az elszámolás ne legyen sok.

A szőnyeget is kisikáltuk megint, de így sem lett túl jó. Ágyneműhuzatot is cseréltem, kettő van, így van váltás. A férjem tollpárnája hullik, de ragaszkodik hozzá, nekem gyapjú van, még az esküvőkor kaptam.

Nekem is kéne egy olcsó télikabát, mert a mellényben már fázom, és széldzsekiben is, a télikabátomnak –ami 10 éve megvan - szakadt a belseje.

A Karácsony is szerény lesz. Műfánk van, de biztos megint feldöntögeti a fiam, tavaly is azt csinálta, mi meg próbáltuk megakadályozni, mert a lányok örültek neki.

Biztos lesz „családok fája” az Önkormányzatnál, oda is minden évben el szoktunk menni. Meleg tea-zsíros kenyér vagy szendvics és ajándék- közös fadíszítés, gyertyagyújtás szokott lenni.

A héten nagyon aranyos volt a fiam, eljátszogatott a két kis vonatjával, azokkal is alszik. Nem sok játékuk van, azok is régiek. A lányok kis lovacskákkal, és babával szoktak játszani.

Anyukámnak még mindig nem jött meg a fellebezéséről a határozat a nyugdíjfolyósítótól, nagyon aggódik emiatt.

 

Köszönettel:

                        Tolnainé Hajnalka

Szólj hozzá!

Címkék: család naplója tolnai

A bejegyzés trackback címe:

https://felafejjel.blog.hu/api/trackback/id/tr332501804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása