Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Déri család naplója

2012.10.26. 10:23 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

A héten a piacon voltunk, kabátot kellet venni a kisfiúnak, mert a tavalyi már igen kicsi volt rá. Nagyon örülnénk neki, ha telne minden fontos dolgokra. Sajnos nincs jövedelmünk, nincs munkahely. Hiába szeretnénk dolgozni, nagyon nehéz elhelyezkedni, hogy sikerüljön.

Menni fogunk minden szentek napjára a temetőre, a nagymamára, nagypapára vinni egy pár szál virágot, és a kistesóra, az egy hónapos babára.

Köszönjük szépen a segítségüket továbbra is!

Tisztelettel:

Déri Ferencné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló déri

A Molnár család naplója

2012.10.25. 13:38 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

Sajnos beteg a két kicsi és a lányom is, nagyon magas lázuk van. Sajnos a gyógyszereknek csak egy részét tudtam kiváltani, és az orvos azt ajánlotta, hogy szedniük kellene Béres cseppet, és immunerősítőket, vitaminokat, de én nem tudom megvenni nekik! A lakásról még mindig semmit nem tudok, már két hete kézzel mosok az öt gyerekre, mivel nem csak a mosógép, hanem a konvektor is rossz, így nem szárad a ruha, sajnos nagyon kevés ruhájuk van már, azt sem tudom, hogy mit adjak rájuk. Még mindig nem találtam munkát, gyűlnek a csekkek, nem tudom fizetni a hitelt, a rezsit és a lakbért sem. Nem tudom, hogy mit csináljak, teljesen kétségbe vagyok esve!

Üdvözlettel:

Molnár Sándorné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló molnár

A Vincze család naplója

2012.10.25. 13:13 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

Napjaink eléggé összezúdultak. Én beteg lettem egy hete, és még most sem vagyok jól. Begyulladt a fogam, kihúzták, és még rosszabb lett. Aztán megfáztam, úgyhogy lábadozok jelenleg. A lányok jól vannak, a kicsi a múlt héten az iskolával volt Budapesten és nagyon jól érezte magát. Voltak múzeumban és az állatkertben, rengeteget mesélt, mikor hazaért este. A tanulásuk aránylag jól megy jelenleg.

Fát kellene még venni, itt a tél, de nem sok van még, reméljük jövő hónapban sikerül valamennyit venni. Nagyon sok a kiadás, és nem bírunk mindent fizetni. Kellene a gyerekeknek csizma és kabát, de még fogalmam sincs, hogy miből tudunk nekik venni. A sárga csekkek sorakoznak a fiókban, amit fizetni kellene, és hát még ott a sok hiteltartozásunk, amivel fogalmunk sincs, hogy mi lesz. A házunk már elveszett, és nem tudom, mi jöhet még, ugyan mit mér ránk a sors?! Nagyon rossz az idő is, le lett takarítva a kert is, már lassan és szántani kellene, de hát jelenleg függőben marad az is.

Üdvözlettel:

Vincze Zoltánné

Szólj hozzá!

Címkék: család vincze napló

A Füredi család naplója

2012.10.25. 11:39 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

Gyorsan elszaladt ez a hét is. Dolgozom, a gyerekek óvodába járnak, rohanunk reggel, rohanunk este. A náthából még mindig nem sikerült kigyógyulniuk, de ez tavaszias idő nem is könnyíti meg a dolgunkat. Soha nem tudom, hogyan öltözzünk, hogy jó legyen. Az óvó néniknek is nagy gond ez, pulcsiban fáznak kabátban leizzadnak...

Sajnos továbbra se tudtam rendezni, visszafizetni a banki tartozásomat. Most egy kis "banktól" próbálok fölvenni pénzt, mert semmi lehetőségem nincs kimászni a bajból, de ha esetleg kapok is sok-sok kamatra. Nem túl barátságos hangnemben tárgyaltak velem, eléggé félek, nem tudom mitévő legyek. 300.000 Ft-ot senki nem tud nekem csak úgy kölcsönadni még pár hónapra sem, el vagyok keseredve teljesen. Most is alig van itthon valami ennivaló, ezek után hogyan lesz még titok?!

Most a "hosszú hétvégén" próbáltuk egy kicsit elfeledni a gondokat.

Elmentünk kirándulni a ********-hegyre, gyönyörű idő volt!  Amennyit csak lehet, igyekszünk kinn lenni a szabadban, a játszótéren, örülünk a szép napos időnek, míg még lehet!

A gondok ettől még nem oldódnak meg, de már nem bírok megfeszítve dolgozni, eredménytelenül. Remélem, sikerül megoldást találnom, másképpen nem lehet!

Üdvözlettel:

Füredi Tiborné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló füredi

A Pásztor család naplója

2012.10.25. 11:03 gyea

Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

Ez a hét is nagyon hamar eltelt és szerencsére még jó időnk is volt. De ahogy hallottam az előrejelzést a hétvégére akár havazás is lehet. Ezért ma a fiúk fát vágtak. Én meg a lányokkal pakoltam a hátsó szobában. Összepakoltuk hátul a ruhákat, kiselejteztem őket. Aztán holnap szólok a családvédelmi intézetben, és a gondozóval elvisszük. Meg egy kis tüzelőkiegészítő is jött össze a selejtből. Egy kissé elfáradtunk mindannyian. A gyerekek örültek a hosszú hétvégének, de annak kevésbé örülnek, hogy szombaton is menni kell iskolába. Pénteken ünnepelte az óvoda a 40. születésnapját és a Szilviék szerepeltek. Igaz, jól meg is fázott, mert kint az udvaron tartották a műsort. Ezért Ő már a héten nem is megy az oviba. Korábban kezdi az őszi szünetet, mint a többiek.

Tisztelettel:

A Pásztor család

Szólj hozzá!

Címkék: család napló pásztor

A Révész család naplója

2012.10.25. 09:15 gyea

 Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

Sajnos nem jól mennek a család dolgai. Lassan leesik a hó, és a gyermekek csizma nélkül vannak. Én nem tudok dolgozni a lábaim miatt. Mennem kell vizsgálatra, de nagyon félek.

Szintén viszem Mónit fogorvoshoz, mert már magától is vérzik az ínye.

Jövő héten vége a munkának, és nem lesz fizetés.

Novemberben még a segélyre sem leszünk jogosultak, csak Decemberben.

Nem is tudom mi lesz a családdal! Dóri, Petike, Nelli jól vannak, a férjemmel együtt.

Móni a hétvégén koncerten volt az iskolával Budapesten.

Most nem tudom, hogy mit írjak még, mert, hogy semmi jót nem tudok sajnos, az biztos!

Tisztelettel:

A Révész család

Szólj hozzá!

Címkék: család napló révész

A Déri család naplója

2012.10.24. 10:26 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

Nagyon váratlanul ért minket, hogy sikerült az apukának munkát találni. *************-ban a **********-ba vették fel. Nagyon örült a család. De sajnos olyan válogatásokat csinálnak ebben a világban, és igen cserélgetik az embereket hetente. Pedig igen rá vagyunk szorulva a munkára. De az apukát négy nap múlva elküldték, és nem tudják megmagyarázni, hogy miért lekellet számolnia. Pedig igen jó lett volna sok mindenben. Mivel a bejárás is jó volt, busz vitte őket, és busz hozta őket. Nagyon nehéz munkát találni, főleg ezen a vidéken. Maradt minden a régi, szegény helyzetünk.

Tisztelettel:

Déri Ferencné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló déri

süti beállítások módosítása