Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Molnár család naplója

2012.01.07. 08:22 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Megint betegek a kicsik, január 26-án műtik Őket, ha addig meggyógyulnak, mert lázasan nem tudják megműteni! Cintinek és Sanyinak tönkrement a térde, mindkettőnek gyógyszert kellene szednie, és úszni kellene járniuk, de sajnos nem tudom kifizetni, emellett élsportolók, ha nem találok nekik szponzort, sajnos abba kell hagyniuk, akármilyen tehetségesek, és ez az életük! Teljesen kétségbe vagyok esve, egyre kevesebb a takarítás, így szinte semmire sem telik, nem tudom fizetni a hitelt és a rezsit. Nem tudom, mihez kezdjek!

Tisztelettel:

 

Molnár Sándorné

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló molnár

A Gulyás család naplója

2012.01.05. 15:39 gyea

Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A férjem a decembert szinte végigdolgozta az ünnepek előtt jött haza,

így a január is könnyebb lesz, mint az elmúlt években. A gyerekek szerepeltek az iskolai karácsonyi műsoron, mind a hárman táncoltak a társastáncosokkal, majd egy karácsonyi jelenetben. Sajnos a férjem nem látta őket, mert ő akkor éjjel ért haza. De az ünnepeket végig együtt töltöttük. A gyerekekkel együtt díszítették a karácsonyfát, míg én főztem és készültem a Szentestére. Önök segítségével több minden jutott az asztalra. Anyukámék jöttek át vacsorára, húgommal együtt és bátyám is itthon volt. Ő ***********en él, de ha tud az ünnepekre hazajön. Ők hozták a halászlét, mert minden évben így szoktuk. Én előtte napokban sütöttem süteményeket, de készítettem rétest azt frissen sütöttem meg. A gyerekek kis ajándékot kaptak. Karácsony első napját Anyukáméknál, töltöttük. Utána való napokat itthon töltöttük, a fiúk születésnapját megtartottuk, mert mind kettőjüknek 28-án volt, arra megint Anyukámék és húgom jött el hozzánk. A másik nagyszülők nem szokták a gyerekeket köszönteni, de ünnepekre sem megyünk hozzájuk, mert minket soha nem hívnak. A szilvesztert is csendesen tartottuk, most megpróbálunk visszazökkenni a hétköznapokba. A gyerekeknek 3-án megkezdődött a tanítás, de délután elmentünk ***********ra a férjem unokatestvérékhez. Ott van egy három éves kisfiú, nagyon várt már minket, játszottak is a gyerekek, mi felnőttek meg legalább kicsit kikapcsolódtunk. A férjemék jövő héten kezdenek dolgozni. Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

 

Gulyás Istvánné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló gulyás

A Varga család naplója

2012.01.05. 08:20 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A Szilveszterünk csendesen telt, itthon töltöttük, egy szomszéd pár jött át hozzánk, beszélgettünk, a gyerekek tévéztek. A nagyok bírták éjfélig, koccintottunk velük, a kicsi elaludt, vele reggel köszöntöttük az új évet. Sütöttem pogácsát, egy tepsi sütit, virsliztünk, chilis babot főztem lencse helyett, mert nálunk senki nem szereti a lencsét.
Elkezdődött az iskola, óvoda. Jó volt, hogy itthon voltak a gyerekek velünk, de már szükségük volt a társaságra, olykor igen unatkoztak.
Megkaptam a családit, összeszedtem a számlákat, nem maradt csak pár ezer Forint a pénzemből. Várjuk a munkanélkülit, remélem kapunk e hónapban függetlenül attól, hogy töredék hónap. Ha nem lenne az Önöktől kapott támogatás, bizony most nagy bajban lennénk, nem lenne mihez nyúlni.
Tüzelőt kéne vennünk, de arra már nem futja, azzal várnunk kell a segélyig, még jó, hogy nincs nagyon hideg, és elég mire a gyerekek jönnek begyújtani. Mi napközben, ha fázunk jobban beöltözünk.
Köszönjük szépen a támogatásukat, üdvözlettel:

 

Varga Jánosné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló varga

A Molnár család napló

2012.01.04. 11:23 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Sajnos a két ünnep között a kórházban voltunk, mert Evelin nagyon beteg volt, ráadásul Dávid is beteg lett, Szilveszterkor nagyon magas láza volt, csak több hűtőfürdő után ment lejjebb a láza. Nagyon nehéz volt ez az év, nem is tudom mi lett volna velünk, ha a Gyermekétkeztetési Alapítvány nem segít, sok köszönet és hála érte! Nagyon el vagyok keseredve, le vagyok maradva a rezsivel és a hitellel, sajnos megszűnt két takarítás is, nem tudom mi vár ránk!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Tisztelettel:

 

Molnár Sándorné

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló molnár

A Révész család naplója

2012.01.04. 11:08 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Ez a hét is eltelt, nagyon hosszú volt, de úgy néz ki, a január még hosszabb lesz, főleg anyagi szempontból.

Sajnos férjemnek eltört a szemüvege itthon, fapakolás közben. Most egyelőre sikerült neki összerakni egy másikat, de sajnos majd biztosan lesz kiadásunk emiatt, ha másikat kell venni. 

Nekem is nagyon rossz a szemem, és nagyon szédülök.

Elkezdődött az iskola, most nagyon nehéz a családnak visszatérni a régi kerékvágásba.

Hála az égnek, mindenki jól van, kisebb dolgoktól eltekintve, de reméljük ez az év jobb lesz a tavalyinál. 

Optimistaként kell megélünk a napokat, mert másképpen végünk van!

 

Nagyon boldog új évet kíván mindenkinek a Révész család!

Szólj hozzá!

Címkék: család napló révész

A Pásztor család naplója

2012.01.04. 10:01 gyea

Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Itt van az új év és a remény arra, hogy talán ez az év jobbat hoz. Az elmúlt hét csendesen telt, itt voltak a párom gyerekei is a szünet második felében. Na azért történt rossz dolog is, ugyanis elromlott a hűtőszekrény, de szerencsére sikerült egyet szerezni a párom unokabátyától. A Szilvesztert itthon töltöttük, csak az öcsémék voltak itt. Most volt ez az első Szilveszter, hogy a lányok is fent voltak egészen egy óráig. Éjfélkor Ők is koccintottak velünk, ettek virslit, de aztán utána ment mindenki aludni.

Szeretnék mindenkinek eredményekben, reményben és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni!

Tisztelettel:

 

Pásztor Józsefné és családja

Szólj hozzá!

Címkék: család napló pásztor

A Szász család naplója

2012.01.04. 08:22 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Az új évet, mint mindig szegényen kezdjük, üres hassal és pénztárcával.

2012-ben lehet, hogy megérem, hogy utcára kerülünk, mert a lakáshitelt lehetetlen kifizetni.

Az ünnepek csendesen teltek, mivel nekünk nem telik luxus dolgokra.

Szégyenletes, hogy míg ezrek éheznek, és utcára kerülnek, mások méregdrága tűzijátékokat durrogtatnak a levegőbe.

Ezért tart ott az ország ahol, mert mindenki a maga malmára hajt. Bizakodva reménykedünk az idén sikerülni fog állást találnunk, és legalább étel kerüljön az asztalra!

Kitartást kívánok mindenkinek 2012-re és érjék el álmaikat!

Üdvözlettel:

 

Szász József

Szólj hozzá!

Címkék: család naplo szász

A Szellő család naplója

2012.01.03. 11:56 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A hetünk azzal kezdődött, hogy csak lett egy kis fenyőfánk.

Napokon keresztül beteg voltam, fájt és fel volt dagadva a jobb arcom. Írt rá az orvos két gyógyszert a már meglévő öt mellé már így hétfélét szedek. Lassan már azon élek.

A lányomék hazahozták a fiamat, és a két lány is haza jött a barátnőktől, csak Mariann maradt még a barátjánál.

Sajnos élelem és tüzelő terén még mindég nagyon rosszul állunk.

A Szilveszter átaludtuk, és egy új évre ébredtünk, abban reménykedve, hogy jobb lesz, mint 2011 volt!

Az is felfoghatatlan és elszomorító számomra, hogy 2012.01.03-án van egy éve, hogy a férjemnek nincsen rendszeres jövedelme, és munkája, de még az önkormányzatnál sem volt alkalmazva! Csak alkalmi munkákból tengődtünk.

Az Alapítvány segítségével sokat tudtunk azért haladni, mindig volt amire számítsunk!

Maradok Tisztelettel és Köszönettel:

 

Szellő Pálné Éva

 

Boldog új évet kívánunk a Támogatóknak és mindenkinek az Alapítványnál!

Szólj hozzá!

Címkék: család naplo szellő

A Bíró család naplója

2012.01.03. 09:02 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A Karácsonyt családi körben ünnepeltük. Szenteste anyukám volt nálunk vacsorán. Másnap reggel Robika motoszkálására ébredtünk. Nagyon örült a társasjátéknak, amit kapott, és egész nap az apját nyúzta, hogy játsszanak. Karácsony másnapján anyukámnál gyűltünk össze mindannyian. Mindenki átadta az ajándékát a másiknak, és úgy láttam mindenki örült neki, még akkor is ha csak apróságokról volt szó. Ebéd után kimentünk a temetőbe apukánk sírjához. Nagyon hiányzik nekünk. Utána visszatérve még sokáig beszélgettünk és észre sem vettük milyen gyorsan eltelt a nap.

Két ünnep között nagy volt a "forgalom". Voltak nálunk is látogatók, és mi is meglátogattunk néhány barátot-ismerőst. A jó időt is kihasználtuk egy kis erdei sétára. Robikának nagyon kellett a mozgás, mert már nem nagyon bírt magával a lakásban.

A szilvesztert itthon töltöttük hármasban. Társasjátékoztunk, és tévét néztünk. Robika is megvárhatta az éjfélt, amikor kölyökpezsgővel koccintottunk. Az év első napját pihenéssel töltöttük, a fiúk kezdtek ráhangolódni a másnapra, amikor minden újra a régi lesz. Apának lejárt a szabadság, Robikának pedig a téli szünet, úgyhogy hétfőtől újra csöndes lesz a ház napközben.

Kívánok mindenkinek boldog új évet és erőt,egészséget a folytatáshoz!

Üdvözlettel:

 

Bíró Klára

Szólj hozzá!

Címkék: család napló bíró

A Lencsés család naplója

2012.01.03. 08:40 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

2012. január egy új év kezdete, de jó lenne, ha könnyebb, és valamivel jobb lenne!

Mondjuk, már nem kezdődik valami jól, mivel a Férjem munkahelye megszűnt, így most próbálkozunk másik munkahelyet találni.

Ami elég nehéz lesz előreláthatólag. A Szilvesztert itthon töltöttük, csak a család. Virslit ettünk, és töltött káposztát főztünk.

Vettünk dudát, a gyerekek fújták is rendesen, zenét hallgattunk és táncoltak. Detti ennek eredményeképen este kilencig bírta, és le is feküdtünk.

Összességében a gyerekeknek, és szerintem is ez volt a legszebb és legjobb Karácsony és Szilveszter.

Talán azért is, mert sikerült erre a pár napra félretenni a ˝Mi lesz harmadika után?˝ kérdést, és a, hogy és miből fizetem ki a 70.000 Forintos hitelt, az 50.000 Forintos rezsit, a 80.000 Forintnyi gyesből, és családi pótlékból. Ma már ez fájdalmasan hasított belém, és nagyon aggaszt! 

Nem is írnék erről többet!

Boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Tisztelettel:

 

Lencsés Jánosné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló lencsés

A Vincze család naplója

2012.01.02. 09:35 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Túl vagyunk a Karácsonyon, és a Szilveszteren is, aránylag jól eltelt, egyszerűen, meghitten. Az volt a lényeg, aminek örülni is tudtunk, hogy volt étel az asztalon, sütöttünk, főztünk a gyerekekkel, amit nagyon élveztek főleg a kisebbik kislányom. Csináltunk mézes kis figurákat, amit aztán ahogyan kisült, el is fogyasztották jó gyorsan. Ajándékozás nem volt, igaz névnap is volt az ünnep közben, de anyukám egy kis szerény ajándékkal meg lepte a gyerekeket és nagyon örültek neki. A férjemmel tévéztünk sokat, és egy pár ismerősünket meglátogattunk, hogy mégis kimozduljunk egy kicsit. Megkezdődőt egy új év, ami remélem többet hoz, mint a tavalyi. Újabb reményeket fűzve indultunk ennek az évnek is. A gyerekeknek holnap már megkezdődik az iskola, ami már nem is olyan baj, mert nagyon unatkoznak itt bent a szobában. Lassan félévi, és már igen kíváncsian várjuk, milyen félévijük lesz a lányoknak. Kívánunk Önöknek, és mindenkinek boldog új évet!

Üdvözlettel:

 

Vincze Zoltánné

Szólj hozzá!

Címkék: család vincze napló

süti beállítások módosítása