Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Szellő család naplója

2011.06.19. 13:49 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A hét elejét kerti munkával kezdtük, majd szerdán vérvételen voltunk Violával.

A csütörtöki nap nagyon meleg és fullasztó volt a kánikula miatt. Évi lányom is és én is alig bírtuk venni a levegőt, meg a fejünk is fájt. A pénteki nap és a szombati tűrhető volt, már nem volt olyan nagy a hőség, és örömünkre vasárnap hajnalba megjött a lehűlés, esővel.

Szép a kertünk, ami meg maradt a két héttel ezelőtti jégeső után, már szedtünk le borsot is, elraktuk a fagyasztóba.

A tyúkok és a csibék még meg vannak, csak ami darát kaptunk, nekik már elfogyott, így venni kellett 3700 forintba került egy zsák vegyes dara. Sajnos alig tellett erre a darára, de nem nézhettük, hogy egész nap éhen csipognak a csibék és a tyúkok.

Változtatunk az élelmezésünkön is, mert mivel kevés a jövedelmünk, és a férjem Pál immár lassan hét hónapja van jövedelem nélkül, egy héten csak kétszer van főtt étel szerdán és vasárnap, és csak vasárnap főzök húsfélét.

A kenyeret, zsemlét, tejet , pékárút, felvágottat, pedig úgy oldjuk meg egy hétre, hogy a beteg gyermek kártyájával beutazunk a városba, ahol 150 Ft a kenyér és 10 Ft a zsemle, és a többi termék is fél áron van, mint itt a faluban. Ezeket meg vesszük, lefagyasztjuk, és mikor szükség van rá, kiengedjük, megesszük.

Sajnos van olyan érzésünk, hogy ettől még rosszabb lesz az élet!

A jövő holnapunk nem tudom, hogyan lesz, mert villany számlák vannak össze halmozódva, és ezt ki kell fizetnünk, mert akkor áram nélkül maradunk.

Amit az alapítvány utal, abból tudunk venni majd egy kis élelmet. Csakhogy a gyerekek idehaza vannak, szüneten, és enniük is kell, főleg a betegeknek.

Nagy gond és felelősség ez egy szülőnek, hogy megfelelő képen ellássa a gyermekeit.

Sajnos az életünkben még mindég nem történt változás.

Ennyit szeretem volna írni erre a hétre.

Tisztelettel:

 

Szellő Pálné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló szellő

A Molnár család naplója

2011.06.18. 10:13 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A beszámolót azzal kezdeném, hogy Cinti lányom most utazott el a serdülő világkupára. Ez egy három napos verseny, mivel az első helyen áll a táblázaton, és Neki van a legtöbb pontja, így a szállástól kezdve az étkezésig, az utazásról nem is beszélve, mindent a Judó szövetség fizet. A bizonyítvány is jó lett, igaz becsúszott pár négyes. Sanyi fiam még nem kapta meg a bizonyítványt. Neki is verseny lesz, Budapest bajnokság, szombaton rendezik. Eszternek nagyon jó lett a bizonyítványa, az igazgatótól kapta meg, oklevéllel és könyvutalvánnyal. Hétfőtől nincs gáz, nem tudok főzni, mivel a többi csekket sem tudom fizetni, jóra nem számítok. Teljesen kétségbe vagyok esve!

 

Tisztelettel:

 

Molnár Sándorné

Szólj hozzá!

A Lencsés család naplója

2011.06.17. 15:16 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A hét gyorsan eltelt, hála a jó Istennek sikerült helyreállítani a tetőt ért károkat a vihar után. Nem jó, de ez is valami.
Annyira el van porhadva a cserép, hogy egy gumilabda alatt is betörne. Talán ha egyszer sikerül, még ha használt cserepet is, de jó lenne lecserélni az egészet, meg néhány sablon deszkát. Remélem azért tart még egy ideig, de a telet már nem bírná ki.
A gyerekek unatkoznak, így több a konfliktus közöttük, és az én vérnyomásomat is szinten tartják.
Nagyon melegük van, azt mondják sokan a vályog, télen hideg nyáron meleg, hát a mi házunk rácáfol erre!
Estére pokollá válik. Jó lenne medencézni, de Detti nagyon fél a bögölytől, én nem tudom, azok messziről kiszagolják, hogy kimegyünk, és rögtön megjelenik egy-kettő. Na akkor futás a házba, az igazat meg vallva, én is félek tőlük! A nap nagy részét bent töltjük, a gyerekek gyógyszerei és a Janika agyműtétei miatt nem lehetünk hosszabb ideig a napon. Mondjuk az én vérnyomásom sem igényli a napot.
Dettike már emlegeti az ovit, szeretne már menni. Azt mondta, már nem autista, nem kell nyugtató, neki. Majd délután, ha valaki megszólalt, míg rajzolt, annak annyi volt, és a TV-t sem lehetett nézni a gyerekeknek. Szóval nem megy az olyan könnyen.
Jó lenne sok játék, ügyességi és bármi, amivel lefoglalhatnák magukat. Csak ne lenne olyan drága!
Addig is marad a jó öreg játék, a boltos, amikor is az összes akasztós ruha és szekrény bolttá alakul, pénztárossal és játékpénzzel.
Ebben csak annyi baj van, hogy miután végzek a konyhában, elmehetek a boltba, összehajtogatni a ruhákat, mert akkorra mindenki eltűnik.
Ennyit a hétről!
Üdvözlettel:

 

Lencsés Jánosné

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló lencsés

A Pásztor család naplója

2011.06.17. 10:57 gyea

Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Gyorsan telnek a napok, ismét elmúlt egy hét. Szerencsére a gyerekek jól vannak, és nem betegek. Az iskolában is elkezdődött a nyári szünet szerdától. Mivel a fiam most hetedikes, ezért Ők tartották a ballagó nyolcadik osztálynak a bankettet szerdán délután. Este fél tizenegykor jött haza, szerencsére az iskola a második szomszédban van. Majd szombaton lesz a ballagás, és hétfőn lesz a bizonyítványosztás. Hát kíváncsi leszek rá, mert földrajzból 2,3-as az átlaga, és a tanár meg akarja buktatni. Remélem, csak ijesztgette a gyerekemet, és nem gondolta komolyan. A kertben sok a munka, majd mindjárt megyek locsolni. A borsó már beérett, fel lett szedve, a helyére lett rakva újra borsó, remélem be fog érni még. Hát a saláta az idén nem jött be, elég gyatra, talán ha két evésre elég lesz a gyerekeknek. Holnap azt akarok készíteni nekik tojásos nokedlivel ebédre. Holnap úgyis jönnek a párom gyerekei, és ők is szeretik, gondolom…

Tisztelettel:

 

Pásztor Józsefné és családja

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló pásztor

A Rinkó család naplója

2011.06.17. 09:59 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Végre itt a nyári szünet, aminek nagyon örülnek a lányok. Viktória és Virág, mivel ők iskolások, feljárhatnak ebédelni az önkormányzat segítsége által, egészen augusztusig. Nagyon örülök neki, mert nagyon változatosan főznek a gyerekeknek, és 11 órától 15 óráig szabad foglalkozást tartanak nekik. Holnap lesz a bizonyítványosztás. Vikim sokat sírt, mert lett két hármasa bármennyire is igyekezett, de a többi négyes-ötös lett. Ötödik osztályban már elég nehezek a tantárgyak, és én már alig tudok neki segíteni.

Holnap Péter itthon lesz, és lebetonozza a pincét, és fel is támasztja, ami lesüllyedt gerenda. Anyósom jön neki segíteni, mert mi délelőtt évzárón leszünk, persze ez egy ürügy is, hogy átcsaljuk, mert 70 éves és tortával akarjuk meglepni. Nagyon szerettem volna nagy virágcsokrot, amennyi éves annyi szál virágot, de sajnos nem telik rá,  de azért a világon mindennél jobban szeretjük őt! Hát röviden ennyi, üdvözlök mindenkit szeretettel:

Rinkóné Emese

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló rinkó

A Mencsik család naplója

2011.06.16. 10:12 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Ezen a héten kiadták a nyári szünetet. Jól érzik magukat a gyerekek, hogy tudnak egésznap játszani. Tamara most tanul biciklizni, de még elég nehezen megy neki. Levi kapott gördeszkát a nagyapjától azon tanul. Így elfoglalják magukat.
Itt a sok esőtől kinőtt minden a kertben, így lesz egy kis zöldség félénk.18-án lesz a bizonyítványosztás. Megírom, hogy sikerültek a jegyek.

Tisztelettel:

 

Mencsik Piroska

Szólj hozzá!

Címkék: család napló mencsik

A Nagy család naplója

2011.06.16. 09:30 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Most írom a heti naplómat, mert sajnos nagyon el vagyok keseredve. Az anyukámnak nem tudom kiváltani a gyógyszerét, holnapra már nem is lesz. A férjemet reggel a munkahelyéről bevitték a ******** korházba. A gyerekek is, és én is nagyon aggódunk, hogy mi fog még velünk történi. Nagyon bízom benne, hogy megfordul most már ez az egész folyamat, mert nem hiszem el, hogy ezt érdemelnénk az élettől.

 

Üdvözlettel:

 

A Nagy család

Szólj hozzá!

Címkék: család napló nagy

A Fülöp család naplója

2011.06.16. 09:18 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A hétvégi kis esti pihenés után kezdődött a hét újból. Aminek az első napjai jól indultak: suli, ovi, munka. Hét közepére sajnos ez felborult: a munkám során sajnos egy idős gondozott elhunyt. Nagyon megviselt lelkileg nagyon régóta ismertem az idős bácsit még gyerekkoromról.

Niki pedagógusnapon is részt vett az iskolában, kitűnő lesz most is, most már lezárták az összes tantárgyból. Nagyon várja már a tanévzárót és a ballagást is, hogy utána tudjon aludni sokáig, mert most már a hétvége is kevés a pihenésre Neki. Edinának újabb vizeletet kell küldeni, hogy a szervezetéből kiürült-e már a baktérium, és most fog megjönni a véreredmény másik fele is. Nagyon remélem, hogy nem találnak neki semmit.

Hétvégére maradt minden benti és kinti munkám ismét, alig érem magam utol ilyenkor, hála azért a gyerekek segítségével estére elkészülünk mindennel. Most jó, hogy háromnapos ünnep van, igaz vállaltam hétvégi ügyeletet is, ebéd kihordást is. A kertünkben nagyon szépen fejlődik az uborka, paradicsom és a karalábé is, nagyon várják már a gyerek, hogy leszedhessük, úgy mint a borsónál. Nagyon ízlett a gyerekeknek a tegnapi ebéd: karfiol leves és töltött paprika, paradicsom szósszal meg a kedvenc sütijüket készítettem el Nekik, ami tejfölös-kekszes-barackos sütemény volt. Imádják nagyon, csak ritkán tudok Nekik készíteni. Így telt el a hetünk, ami nyugodtabbnak tűnt, de még sem lett az.
Tisztelettel:

 

Fülöp Ildikó és gyermekei

Szólj hozzá!

Címkék: család napló fülöp

A Vincze család naplója

2011.06.15. 15:07 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Nagyon örültünk újabb utalásuknak, mert már nagyon ki voltunk fogyva mindenből, és nagyon vártuk már, hogy mehessünk vásárolni a gyerekeknek, ami nagyon kellet már a konyhára. Márti kislányom kitűnő lett, és nagyon büszke vagyok rá és Ő is magára. Vivi kislányom közepes lett, de ez is nagyon jó, és ennek is nagyon örülünk.

Vivi amikor csak tud, jár dolgozgatni, hiába mondom Neki, hogy ne menjen, Ő akkor is megy mert azt mondja, hogy anya legalább ennyivel is tudok én is segíteni. Ez nagyon jól esik tényleg, de nem akarom, hogy napszámba járjon, mert tudom milyen ebben a melegben, na meg nem beszélve, nagyon sokat kell dolgozni azért a kis pénzért. Amit tudtunk befizetünk a postán próbáltam a vízbe és a villanyba fizetni, hogy nehogy kikapcsolják. A gázt nem sikerült, nem maradt semmi pénzünk, így nem bírtam egy csomó dolgainkat kirendezni Sajnos. Pedig fizetnénk, nem rajtunk múlik, csak kevés pénz jön be, annak 80%-át a postára vittük. Dolgozunk, dolgozunk, még sincs pénzünk, és nem bírunk mindent rendezni, a banki tartozásaink is ott vannak, de nem bírjuk, én mennék öt helyre is dolgozni, ha lehetne, hogy rendezzük a dolgainkat, mert jövőre már ténylegesen elveszítjük a házunkat és mindenünket és az adósság így is ott lesz. A banki adósságaink olyannyira kamatoznak, hogy ez már felháborító és így sem bírjuk, plusz még majd száz százalékos kamatot raktak rá! Nagyon fájt, mikor megkaptam a levelüket, és még mi lesz eztán!.Házunkra még továbbra sincs vevő, minden napom a reménykedésben van, hogy egyszer csak jön valaki, és megveszi, hogy valami kiutat találjunk végre ebből a labirintusból. Szolidan felköszöntöttük a gyerekekkel Apát a névnapja alkalmából a hétvégén. Semmi ajándék nem volt, csak magunkat tudtuk nyújtani, de apa így is elégedett volt.

Üdvözlettel:

 

Vincze Zoltánné

Szólj hozzá!

Címkék: család vincze napló

A Pásztor család naplója

2011.06.15. 11:04 gyea

Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Hát a héten vége lett az ovinak, és megkezdődött a nyári szünet Aliznak. Nagyon örül neki, csak hát nem tudom meddig. A nagy fiamék csütörtökön oda voltak szalonnát sütni az osztálytársaival a Duna-parton. Kedden meg majd megy az egész felső tagozat biciklitúrára *******-ra. Apósomék hoztak a lányoknak biciklit, hát alig várják, hogy mehessenek ki az udvarra bicajozni. Emma miatt a szekrényeket le kellett kötni, mert folyamatosan kihúzgálja a fiókokat, és kirámol belőle mindent. A párom kapott a nyugdíjtól határozatot: 39.500 Ft lesz a nyugdíja. Igaz novembertől megkapja egy összegben visszamenőleg, de már az önkormányzattól hívtak, hogy amit ők kiutaltak az élettársamnak segélyt, azt vissza kell fizetni. Mert, hogy két helyről nem kaphat pénzt. Úgyhogy amit kap, azt le is kell adnom a hivatalnak, mert ha nem, akkor megszüntetnek mindenféle támogatást. Gyermekvédelmit, lakásfenntartásit, a gyerekeknek az étkezését. Pedig már azt hittük, hogy legalább a gáz és a villany számla tartozást ki tudjuk fizetni ebből az összegből, amit kap, és az végre nullán lesz. De hát sajnos nem így jött ki a lépés. Azt, hogy vissza kell neki fizetnie a támogatást, azt nem közölték vele, holott tudták nagyon jól, hogy elindította a nyugdíjazást.

Tisztelettel:

 

Pásztor Józsefné és családja

Szólj hozzá!

Címkék: család napló pásztor

A Szász család naplója

2011.06.15. 10:36 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Az elmúlt hét váltózóan telt. A hét elején betegeskedtünk a gyerekek a játszótérről összeszedtek valami nyavalyát, de hamar kihevertük.

Nagycsaládos igazolvánnyal elmentünk a ********i állatkertbe a gyerekekkel, mert nagyon rég el szerettek volna menni, és egyúttal megünnepeltük Tamás névnapját. Nagyon élvezték, mert vonattal mentünk, és onnan busszal.

Egyrészről szerencsés, hogy három gyermekem van, mert kedvezményesen bejutunk olyan helyekre, ami egy vagyonba kerülne, de így nem volt annyira megterhelő, mintha rendes árat kellet volna fizetni. De nem mennénk minden hónapban, mert azért pénz nem áll úgy házhoz.

Kaptunk egy telefonhívást Erdélyből, hogy édesapám elég rosszul van már. Én mondtam mennék, de nem tudok, mert nincs 40.000 forintunk csak úgy, hogy el tudjak köszönni az édesapámtól, aki 73 éves, és sajnos haldoklik. Nagyon bánt, mert felnevelt, de sajnos enni sincs mit, a rezsiket sem tudjuk kifizetni, nem hogy haza menjek családostól.

Kicsit nehezen értette meg, de végül sikerült meggyőzzem, Ő segített volna, de mivel ketten a Tatával kapnak 50.000 Ft nyugdíjat, így képtelenség.

Röviden ennyi minden történt velünk az elmúlt héten, reméljük a következő jobban fog telni!

Szép napot!

 

                        Szász József és családja

Szólj hozzá!

Címkék: család napló szász

A Molnár család naplója

2011.06.15. 10:29 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Ez a hét is elég rosszul kezdődött, mivel a GYET-et megvonták, és az előző havit is levonták a családi pótlékból, így csak az a pénz van ebben a hónapban, amit a GYEÁ-tól kapunk. Mindennel le vagyunk maradva, teljesen kétségbe vagyok esve! Cinti allergiás, de még nem derült ki mire, ellilul a szája, és csúnyán be is dagad. Evelin is beteg volt a héten, így nem volt oviban. Sanyi is beteg, állandóan fáj a feje, most kivizsgálásra járunk. Eszter a röplabda csapattal versenyeken volt, két első, és egy harmadik hely jött össze. A bizonyítvány még nem érkezett meg, de nagyon jó bizonyítványokra számítok. Sanyi nyáron angolból fel szeretne készülni a nyelvvizsgára. Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Tisztelettel:

 

Molnár Sándorné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló molnár

A Rácz család naplója

2011.06.15. 09:57 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A múlt hét volt a suli utolsó hete. Danika számolta vissza a napokat. Még a héten megy, de már csak játszani fognak. Az Ákos is még egy hétig megy oviba, aztán itthon marad. A sok eső miatt nem nagyon tudtunk csavarogni délutánonként. A férjem lehozta Ákosnak a biciklit a padlásról (a másik már kicsi Neki, de jövőre jó lesz Ábelnak). Kicserélte a pótkerekeket rajta. Nagyon élvezi, hogy ezzel is tud menni. Ábel már nem ül meg a baba biciklijében, mindig ki akar szállni. Nagyon szeret sétálni. Vittem csütörtökön oltásra, de beteg volt a doktor nénink. Kedden kéne vinnem, de ez elmarad, mert szegénykémnek szombat óta megy a hasa. Azt hittem, hogy ilyen 1-2 napos hasmenés (mert Ákos hazahozta az oviból) de ez a harmadik napja. Ma már hányt is. Telefonáltam az orvosunknak, de még nem értem el. Lehet, hogy ügyeletre kell vinnem.

Pénteken összeszedtünk egy csomó játékot, amivel már nem játszanak a gyerekek, és levitte a férjem a Baptistákhoz. Ha van kinőtt ruhánk vagy játékunk felesleges, mindig levisszük, hogy adják oda azoknak, akiknek szüksége van rá.

Tisztelettel:

 

Rácz Istvánné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló rácz

A Bíró család naplója

2011.06.15. 09:31 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A napjaink egyformán telnek és semmi különös dolog nem történt. Az óvoda még egy hétig tart és utána vakáció. Robika már nagyon várja, és tele van tervekkel a nyári szünetet illetően. Ha csak a felét megvalósítjuk már zsúfolt lesz a nyarunk. Szerencsére az ötletei nagy része itthoni program, amit olcsón meg lehet úszni. A többit majd még meglátjuk hogy alakul.

A kertben minden nagyon szép, a borsó egyik részét már fel kellett szedni a helyére pedig uborkát vetettem.

Hétvégén ******-án vendégeskedtünk egy baráti családnál. Egy éjszakát ott is aludtunk, így volt idő beszélgetni. A közelben volt egy nagyon klassz játszótér,úgyhogy Robika állandóan ott akart lenni. Valakinek mindig vele kellett menni. Még jó hogy a családban van egy 13 éves fiú, aki néha leváltott bennünket. A látogatásnak "haszna" is volt: Leszedtük a cseresznyét és kaptunk mi is belőle, amit el is raktam befőttnek.

Remélem jövő héten több eseményről tudok beszámolni!

 

Üdvözlettel: Bíró Klára

Szólj hozzá!

Címkék: család napló bíró

A Révész család naplója

2011.06.15. 08:19 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Elnézést kérek, hogy ilyen sokára írok, de el voltam foglalva Mónika lányom Ballagójával.
Nagyon nagy problémákkal kellet szembe nézni, mivel nagylányom, testvére Ballagója előtti éjjelen megszökött egy rocker fiúval, akivel a neten ismerkedett meg. Teljesen ki vagyok bukva, félek ez a lány már soha nem fog észhez térni, és nem hallgat rám! És nem tehetek semmit, mivel betöltötte a 18 évet. Nem alszom, nem vagyok nyugodt soha nagyon rossz nekem, mint anyának!
Amúgy a Ballagó nagyon szép volt, én végig sírtam az egészet!
Mónika nagyon sírt, és a Ballagó végén is az összes osztálytársától, barátnőitől, tanáraitól szinte zokogva köszönt el.
Nem volt itthon nagy ünnepség, letudtuk egy töltött káposztával, és kettő tálca házisütivel, vagyis ebéd volt.

Üdvözlettel:

 

A Révész család

Szólj hozzá!

Címkék: család napló révész

A Gulyás család naplója

2011.06.14. 15:39 gyea

Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A hetünk kicsit zsúfoltra sikeredett. Hétfőn a férjem itthon maradt szabadságon, mert délután volt a gyerekek év végi táncbemutatója. Ez nagyon jól sikerült, szépek voltak a táncos gyerekek és ügyesek voltak mindannyian. A bizonyítványukat is megkapták, nálunk mind a háromé ötös lett, a kislány dicséretet kapott. A fiúknak az iskolában az utolsó hetük volt, így tanulni már szinte nem is kellet. Csütörtökön Magyar napot tartottak a felső tagozatosok, délelőtt főztek a gyerekek a szülőkkel együtt, így mi is mentünk segíteni Attila osztályának. Kétféle ételt készítettünk, finomak voltak, a gyerekek jóízűen elfogyasztották. Ezen a napon megérkezett a várva várt eső is, a növényeknek a kertben már nagyon kellet. Két hordóban gyűjtjük össze az esővizet, azok is megteltek. Később jó lesz megöntözni a növényeket. Szombaton volt a ballagás tanévzáró ünnepély az iskolában. Attila lett az 5. osztályban a legjobb tanuló. Kitűnő lett a bizonyítványa, kilenc tantárgyból kapott dicséretet. Szabolcs is jól teljesített elsőben, kiválóan megfelelt lett matematikából, testnevelésből, énekből kapott dicséretet. Mindketten könyvjutalomban részesültek, plusz pénzjutalomban is. Attila, mivel Ő lett az iskola legjobb tanulója, többet kapott. Még könyvutalványt is kapott a német nyelvre. Mi a férjemmel csak büszkék lehetünk rájuk, hogy ilyen jól tanulnak! Most már itt a nyári szünet, és a pihenés ideje, az Ő számukra. Köszönettel:

 

Gulyás Istvánné

 

Szólj hozzá!

Címkék: család napló gulyás

süti beállítások módosítása