Aktuális

Nagylelkű adományaikból jelenleg 50 családot támogatunk minden hónapban.

Közel 150 regisztrált rászoruló család van várólistán.

Friss topikok

  • bartev40: TISZTELT CSETE CSALÁD ! NAGYON SAJNÁLOM ÖNÖKET FŐLEG HOGY NINCS KÁLYHÁJUK ÉS RÁADÁSUL MÉG ÓLBAN I... (2012.10.17. 08:25) A Csete család naplója
  • anyuska75: Nagyon rokonszenves család vagytok! Kívánom hogy az életetek jobbra forduljon, és minden bajba jut... (2012.06.20. 08:23) A Rinkó család naplója
  • micsodano: Ez a család valóban sokat küzd, (naplójuk alapján) és megérdemlik a támogatást! Szerintem jó helyr... (2012.04.23. 12:57) A Juhász család naplója
  • pet77: Szia, nagyon örülök, hogy ilyen jó helyre került a pénz az alapítványon keresztül. Én is hívő nő v... (2011.02.18. 08:34) A Juhász család naplója
  • Jánoserika: Kedves Vincze család Nagyon sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek Együtt érzek veletek Itt ahol... (2010.05.25. 08:38) A Vincze család naplója

A Füredi család naplója

2012.05.20. 12:22 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Gyorsan eltelt a hét, de sajnos sok eredményt nem hozott. Még mindig nem sikerült megkötni a szerződést, a költözködés várat magára. A munkahelyemen nagy volt a hajtás, rengeteget kellett javítanom, szinte ki sem látszom a munkából. Itthon nem sokat sikerült haladnom, mindig nagyon fáradt vagyok, mire hazaérünk. Vacsora, fürdés és alvás… Nem sok esemény történik hét közben ezeken kívül, mindig ugyanaz.

Készülnek a gyerekek a jövő hétvégére: gyermeknap! Most ismét az a gond, hogy tettem ugyan félre egy kis pénzt, de el kellett venni, mert nem volt tavaszra szandáljuk, és beizzadt a lábuk a sportcipőbe. Ez is szép ajándék, csak valami édességet szeretnének tudom. Szomorú, hogy ennyire ki kell számítani minden forintot, hogy mire költjük. Nagyon hálásak vagyunk, hogy kaphatjuk ezt a támogatást. Nélküle tényleg éheznének a gyerekek, köszönjük szépen! Mindig nyúznak, hogy menjünk el az Állatkertbe, vagy játszóházba, de sehová nem tudom megfizetni a belépőjegyet. A lányok álma egy-egy kis bicikli... A kicsinek a 12-es, a nagylánynak 16-os a mérete. Ha nagyboltban járunk, mindig megnézzük, aztán megígérem, hogy ha lesz annyi pénzem, megveszem... aztán sajnos elmarad... Elszomorít, hogy állandóan nem-et kell mondani a gyerekeimnek. Dolgozom, dolgozom...,de a sok fizetnivaló miatt nem tudunk megélni a fizetésemből. Mindig valami csodában reménykedem, az élet nem lehet örök szenvedés...harc a létért. Talán eljön az az idő, amikor én segíthetek másokon, mert érzem, hogy nekünk nem ez a sorsunk. Szeretnék tenni, segíteni, de ez a nyomorúság, mint egy rossz álom tűnne el!

Szép hetet kívánok mindenkinek! Reménykedő, csodaváró, mosolygós napokat!

Tisztelettel:

 

Füredi Tiborné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló füredi

A Pásztor család naplója

2012.05.20. 09:36 gyea

Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Ezen a héten bár már nem voltam beteg, mégis nagyon gyengének éreztem magam. Két hét alatt csaknem 4 kilót fogytam. Voltam vérvételen, az eredményeim nagyon rosszak. Komoly gyulladás van a szervezetemben, így további kivizsgálásokra van szükség. Holnap megyek gyomortükrözésre, plusz lesz még egy vérvétel a kórházban. A páromnak is mennie kell kivizsgálásokra, mert neki meg pénteken kell visszamennie a nyugdíj miatt a bizottság elé. A gyerekek szerencsére jól vannak. Emmának a kiütéseire a doktornő írt fel krémet, de nem sok mindent ér, mert ugyanúgy viszket szegénykémnek. A lányok az egyik ismerősünktől kaptak két nyuszit, örömmel foglalkoznak vele, és minden etetésnél segítenek. Közeleg a ballagás is, Alízé és Jóskáé egyaránt. Mindenhová csak a pénzt kérik, de, hogy miből, azt nem mondják meg. Egyre kilátástalanabb a helyzet, abban bízom, hogy a kertből lesz valami, amit el lehet adni, és valahogy, ha nem is minden téren, de egy kicsit helyrejövünk. De erre még várni kell egy pár hónapot.

Tisztelettel:

 

Pásztor Józsefné és családja

Szólj hozzá!

Címkék: család napló pásztor

A Molnár család naplója

2012.05.19. 09:28 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Azzal kezdeném, hogy Cinti lányom Európa kupán van Lengyelországban, Sanyi fiam is versenyen van, Eszter lányom sajnos még mindig beteg, és lassan négy hónapja vizsgálgatják, járkálunk egyik kórházból a másikba, de minden negatív, az a legrosszabb,hogy nem tudok neki segíteni, szédül, lezsibbad a bal karja, szúr a szíve, nagyon el vagyok keseredve emiatt! Evelinnek is kínlódunk az allergiával, bedagad keze, lába, nagyon rosszul érzi magát, Dávid jól van, jár focizni, és logopédushoz, nagyon szeret járni. Én járok takarítani, de sajnos még mindig rengeteg adóságunk van, sajnos mivel elromlott a bojler, vennem kellett egy másikat, használtat tudtam venni, de csak eddig bírta, az is tönkre ment, most újból melegíteni kell a vizet, ezzel csak az a gond, hogy a tűzhely még mindig van, hogy kikapcsol. Szeptember 9-én lejár a bérleti szerződés a lakásra, csak akkor hosszabítják meg, ha minden rezsi és lakbér ki van fizetve, nem lehet tartozásunk, de még így sem biztos, nagyon félek, hogy az utcára kerülök az öt gyerekkel, mivel nagyon sok a tartozás, és még a hitelről nem is beszéltem, ráadásul négy gyereket kell beiskolázni, egynek pedig az oviba bevásárolni.

Tisztelettel:

 

Molnár Sándorné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló molnár

A Varga család naplója

2012.05.19. 08:28 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A héten megfázással kínlódtunk, kezdtem én, utána folytatták a gyerekek. Köhögtünk nagyon, mindennapos vevő voltam a patikában, sok pénzt hagytam most ott, talán ennyit az egész télen nem. Lázasak nem voltunk. Mesikém nem tudott aludni, jött át a mi szobánkba ágyneműstől éjszakánként. Mára már jobban vagyunk.
A héten bent voltam a suliban, Edina rontott az átlagán, panaszolta az osztályfőnöke. Így szigorítottam, nincs annyi barátnőzés, tanulás van helyette. Kamaszkorban van, nagy lett a szája, és szívesen szorítaná háttérbe a tanulást is.
Mesi fantasztikus élményekkel jött haza a kirándulásból, sokat mesélt. A ballagásra készülnek, már csak 2 hét van vissza. Volt a tanárnénije is nálunk családlátogatáson, aranyosan elbeszélgetett vele. Hozta a listát, hogy mi fog kelleni tanévkezdésre, hát nem csak egy-két dolog... Félek nagyon, hogy tudom három gyerek beiskoláztatását megoldani.
Üdvözlettel:

 

Varga Jánosné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló varga

A Tímár család naplója

2012.05.17. 09:44 gyea

A 2012.05.07. és 2012.05.13. közötti időszak:

 

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Ezen a héten a férjem délutános volt.

Ezen a héten a nagyobbik fiamnál érettségi szünet volt, így szerdáig nem ment suliba.

Mivel a héten esett az eső, nem igazán tudtam a kertben sok mindent csinálni.

Mivel a hétvégén kezdett jobb idő lenni, ezért a kertben voltam és ott tevékenykedtem.

A hétvégén átjöttek a lányomék, így míg a férjem vigyázott az unokánkra, a lányom és én elmentünk bevásárolni.

A hét elég gyorsan eltelt, a vasárnap is igen gyorsan eltelt.

Szólj hozzá!

Címkék: család napló tímár

A Miskó család naplója

2012.05.16. 15:17 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

2012. 05. 04. péntek

Reggel gyorsan csináltam meg a reggelit, mert elaludtam és ezért sietnem kellett. Hamar jött értem a kocsi, s menni kellett dolgozni. 3-kor értem haza. Az ovisok már otthon voltak, rögtön azzal fogadtak, hogy kell nekik ötezer forint, mert mennek az állatkertbe, de hát sajnos nekem nincs ennyi pénzem. De megígértem nekik, hogy megpróbálok szerezni. Úgy is aludtak el: tudod, apa, ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó. Hát igyekeznem kell.

2012. 05. 05. szombat

Reggel 6-kor keltem, mert 8-ra kellett mennem dolgozni. Két nap csúszót kapok érte, így elmentem. Anya főzött meg nagytakarított. A gyerekek játszottak. Délben megebédeltek, aztán egy kis tanulás volt. Léda lányom két érmet nyert, egy aranyat kislabda-dobásért és egy bronzot futásért. Ami súlyos pénzbe került nekem. De hát örülök, ha ilyen ügyes, okos gyerek! A sok ötösről nem is beszélek.

2012. 05. 06. vasárnap

Reggel hatkor keltem, reggelit készítettem, aztán elszaladtam a boltba . Majd keltettem anyát. A gyerekeket hagytam aludni. 9-kor én már a kertben voltam, átkapáltam mindent, aztán a legkisebb is kijött. Meg is egyelte a retket. Minden áron segíteni akart. Anya főzött, takarított. Én csak 2-kor ebédeltem. Nem akartam befejezetlenül hagyni a kertet. Később anya is kijött segíteni. Este 8-kor mentünk be. Fürödtünk, vacsiztunk, aztán elfeküdtünk nyitott ablaknál. Kellemes idő volt kint.

2012. 05. 07. hétfő

Reggel 5-kor keltem, megcsináltam a reggelit. Aztán elkészítettem a melóba a szerszámokat, amiket vinnem kellett. Anya elvitte a gyerekeket oviba, iskolába egyedül mentek kerékpárral. Én 7-kor elmentem dolgozni. 4-kor értem haza, akkor kerti meló, begyújtás, mivel meg kell melegíteni a fürdővizet. 7-kor vacsoráztunk s fürödtünk. Majd 9-ig néztük a tévét. A gyerekek közben elaludtak. Írisz sokáig fent volt, még cicizik. Így mi is sokáig fent voltunk.

2012. 05. 08. kedd

Reggel 5-kor kelek. Általában minden nap 5-kor, vagy fél ötkor kelek, ha dolgozom. Hétvégén kicsit tovább vagyok ágyban, még ha nem is alszom. Lesem, melyik gyerek kel fel. Puszilgatom őket, mivel nagyon szeretem mindet, s nagyon fáj a szívem, hogy nem tudok megadni nekik mindent. De azért igyekszem a lehetőségeimhez képest megadni nekik azt, amit elvárnak tőlem. Naponta kétszer főtt ételt kapnak. És a kis csokijuk is megvan. Sokat dolgozom, és anya is mindent megtesz értük. Nehéz nagyon, de igyekszünk mindketten.

2012. 05. 09. szerda

5-kor keltem, reggelikészítés megtörtént. 6:10-kor keltettem őket, reggeliznek, készülődnek óvodába, iskolába. Anya viszi őket oviba, mert én 7-re járok dolgozni, 4-re érek haza. Olyankor már otthon vannak a gyerekek. Vizet melegítek, elkészítem a vacsorát, majd 7-kor vacsiztunk, fürödtünk, aztán lefeküdtünk az ágyba. 10-ig tévéztünk, az elaludtunk, miután megmértük máté cukrát.

2012. 05. 10. csütörtök

Reggel 5-kor keltem, reggelit készítettem. Fél hétkor keltettem anyát, majd a gyerekeket. ma 6:40-re mentem dolgozni, fát szedtünk munkaidőben, mert le kellett takarítani az irtást, mert nem volt hely a csemetéknek. Ugyanis amit leirtanak az erdőből, nekünk be kell ültetni. Így csak ötkor végeztünk. Otthon már csak vacsiztunk, fürödtünk és feküdtünk. 10-kor cukrot mértünk Máténak.

 

Bezeli Mária                               Miskó László

Szólj hozzá!

Címkék: család napló miskó

A Szécsi család naplója

2012.05.16. 14:49 gyea

Napló 2012. 05.07. – 05. 13.

 

Tovább a család bemutatkozójához| Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A héten Bencének érettségi szünet volt, csak pénteken kellett bemenni, akkor is rövidített órák voltak, mert valami értekezlet volt a tanároknak. Sajnos az idő nem kedvezett, mert vasárnap estétől kedd estig esett az eső, így nem lehetett kinn semmit csinálni, sőt még be is kellett gyújtani, mert fáztunk idebenn. Én varrogattam, már amennyire látok, egy pár szatyrot, majd elviszem, ha viszek egy pár tojást eladni. Megint támadt egy jó ötletem. Vasárnap anyák napja volt, úgy gondoltam, kelendő a virág. Bencével kötöttünk egy pár csokrot házilag, de elég szép lett, mert hamar el tudtam adni, és csak 300 Ft volt darabja, talán ez is motiválta a vevőket. Tettünk bele orgonát, labdarózsát, és most nyílik a sáskaliliom és a tulipán, egy kis zöld a bazsarózsáról és lett belőle szép nagy csokor. Én biciklire ültem, felraktuk a csomagtartóra,és már vittem is a piacra, még egy pár tojást és krumplit is sikerült eladni. Így közel 3000 Ft-ot hoztam haza. No de ez a pénz sem marad meg, mert jó lesz majd beletoldani a villanyba, és még Bencének kell papucs, alsónemű és zokni. És sok ruhát kinőtt, majd megpróbálom azt is eladni és venni helyette. (Igaz, csak a turiba, de ott is vannak jók, kevésbé kopottak.) Bence szerint: - Anya, te mindig kitalálsz valamit. Annyira örültem, amikor felköszöntött egy pár szál tulipánnal anyák napjára, igaz, a kertből volt, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy eszében van az anyák napja. A névnapomra is akart tulipánt szakítani, de mondtam, hagyja, jó lesz még az valamire, talán legközelebb is el tudom adni. Így zajlik hát a mi kis életünk. Van négy tyúkocskám, most van napi 2 tojás, ezt összegyűjtöm és eladom. Nagyon jó ára van most a tojásnak, 50 Ft. Most kotyog az egyik japán kistyúk, mert az is van még kettő, jó lenne, ha leülne és akkor lenne húscsirke. Én mindig a japántyúk tojását használom, az is olyan jó, csak kisebb. a nagy tyúkét meg eladom. Most kezdenek tojogatni, hogy jó idő van. Még van kukorica és napraforgó is, így az élelmükre nincs gond. A Bence várja, hogy fialjon a nyuszija, de szerintem nincs benne kisnyúl, mert elég vékony, nincs hasa, de majd kiderül. Jó lenne, ha lenne kisnyúl, legalább az is egy kis pénz, ha a szúnyogok meg nem csípik őket. Remélem, jó lesz ez az év. Minden évben reménykedek. A házat továbbra is árulom, mert most a villany miatt nagyon elmaradtam a törlesztéssel. Ha rendesen tudtam volna törleszteni, már most letelt volna, de így még közel másfél év, ha mindig törlesztek.

Minden jót, jó egészséget, jó munkát, jó pihenést! Köszönjük a segítséget! Ki se lehet mondani, Bence hogy örül, amikor kinyitja a hűtőt és válogathat, mit egyen!

És ezt Önöknek köszönhetem! Köszönöm!

 

Szécsiné Fehér Erika és Bence

Szólj hozzá!

Címkék: család napló szécsi

A Rácz család naplója

2012.05.16. 12:34 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A középső fiunk visszaszámolt a múlt héten. Alig várta, hogy elteljen a hét. Most kedden mentek kirándulni. A bölcsiben szóltak pénteken, hogy figyeljük Ábelt, mert két gyereket haza kellett küldeniük hányás-hasmenés miatt. Mondanom sem kell, elkapta és megfertőzte az ovis fiunkat, így Ákos nem ment kirándulni. Kaptunk egy levelet a gázszolgáltatótól. Jogi eljárás indítása címmel. Március óta nem bírom befizetni a számlákat, egyszerűen nem tudok mit tenni,.egy jövedelemből nem megy. Nem tudok segítséget kérni senkitől. Kérem, ha valaki tud valami egyesületet, vagy bármi más megoldást, jelezze nekem.

Köszönettel:

 

Rácz Istvánné

Szólj hozzá!

Címkék: család naplója rácz

A Vincze család naplója

2012.05.15. 13:22 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Nagyon örültünk az újabb utalásnak. Be is vásároltunk a gyerekeknek felvágottat, és minden mást, ami szükségletes volt a konyhára. Öröm volt nézni a gyermekeimet, hogy örülnek mindenek, amit vettem Nekik, és ha Ők örülnek, én is. Most napok óta esik az eső erre, és nagyon hideg van. Már nagyon várjuk a napocskát, mert a kertben sok a gazolni való, azt hiszem nem fogunk unatkozni, amikor is lehetőségünk lesz kimenni a kertbe. Sikerült minden papírt össze szedni, hogy beadjuk a lakáshitellel kapcsolatban, hogy az államnak eladjuk az ingatlanunkat. Most már várakozunk, hogy mi lesz, sikerül-e. Nagyon reméljük, hogy sikerül, és nem kerülünk az utcára. Három hónap, mire lefut az egész. Hosszú várakozás lesz ez számunkra, és sok reménykedéssel fognak telni napjaink, de legalább van remény, és remélem az angyalkák sem hagynak cserbe minket. Férjemnek munka még nincs sajnálatos módon, pedig annyira próbálkozik, de sikertelenül. Reméljük majd ez is fordul, és nekem is ugyan így. A gyerekek jól vannak, egyre inkább várják már az iskola végét. Hát el is hiszem, én is így voltam annak idején. Ruházkodási problémánk van a gyerekek részére, nagy szükségünk volna cipőre, szandálra, ruhára, minden egyébre is. Jóformán mindenüket kinőtték, nagyon fáj, hogy nem birok Nekik semmit venni. Itt nálunk sajnos még használtan se nagyon van mód rá venni, de majd csak megoldódik, ha nem, nem tudok mit tenni.

Üdvözlettel:

 

Vincze Zoltánné

Szólj hozzá!

Címkék: család vincze napló

A Törjék család naplója

2012.05.15. 12:16 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Ezen a héten volt a páromnak a születésnapja és a névnapja is egymás után, Ő most már 49 éves. A nagylányomnak is volt, neki pedig négy nappal utána, Ő meg már 19 éves. Megünnepeltük. Rossz, hogy a nagylányom, nem lakik itthon, mert ha beteg vagyok, akkor így nincs, aki segítsen nekem. Én is dolgozom fél-nyolctól négyig, és az a ebédidő csak fél óra. És a gyerekek is, csak este jönnek haza az iskolából.

Tisztelettel:

 

Bede Mónika

Szólj hozzá!

Címkék: család napló törjék

A Takács család naplója

2012.05.15. 11:17 gyea

Tovább a család bemutatkozójához |Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez 

 

Én Brigitta vagyok:

Ez a hét nagyon nehéz volt a vizsgák miatt. De hála az Istennek túl vagyok rajtuk, nem tudom még, hogy milyenre sikerült, de majd jövő héten kiderül.

Én Tímea vagyok:

Ez a hét nekem is nehéz. Én szeretek iskolába járni, mindenem az iskola, de most egy kicsit meg vagyok terhelve a vizsgák miatt, de bízom benne, hogy jó lesz.

Én Dóra vagyok:

Engem nem nagyon fog meg az iskola. de mégis muszáj járnom, mert ez az életnek az értelme. Majd a jövő héten kiderül, mindhármunknak, hogy ki milyen évet zárt.

Én a Mama vagyok:

Nagyon szépen megköszönöm Önöknek, hogy adtak az életemnek egy értelmet, mert már az életem az Önök segítsége nélkül reménytelen lett volna. Már az öngyilkosság határán voltam ebben a nehéz, kilátástalan helyzetben, amiben élek. 71 éves, idős, beteg asszony vagyok, és a mai világban pluszban három gyerekkel nehéz minden napunkat megélni. Nagyon szépen megköszönöm kedves mindnyájuknak, hogy segítenek rajtunk a továbbiakban is.  Nem hagytak el minket, a gondviselésükbe vettek minket.

Maguk a mi számunkra olyanok, mint a védőangyalok!

 

Takács Mártonné és három unokája

Szólj hozzá!

Címkék: család napló takács

A Révész család naplója

2012.05.14. 12:49 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

A hivatalban ezen a héten telik le a segédmunkás szerződésem.

Nagyon aggódom, hogy mi lesz velünk! Mert az utolsó forint is számít, és így kevesebb lesz a pénzünk!

Remélem, férjemet felveszik dolgozni, különben nem tudom mi lesz velünk!

Kedden voltunk az Auchanban bevásárolni. Ennyi örömünk van egész hónapban!

Ekkor kapcsolódik ki a család egy kicsit. 

A kertben kelnek a zöldségek, azt gondozgatjuk együtt, hogy legalább azt ne kelljen venni,

mert minden nagyon drága!

Üdvözlettel:

 

A Révész család

Szólj hozzá!

Címkék: család napló révész

A Merényi család naplója

2012.05.14. 12:13 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Ez a hét nagyon jól telt, és boldogok voltunk a levéllel.

Az iskolában hétfőn volt anyák napja, a fiútól kaptam egy cserepes virágot, amit saját kézzel csinált. Elsírtam magam, mikor a fiú mondta a verset, ő is sírt, mert az apja jutott eszébe. A szomszéd iskolában 10-én sportvetélkedő volt, Tünde osztálya II. helyezést ért el. Kaptak egy érmet, kulcstartót és egy oklevelet, nagyon örültem neki. A közmunkán létszámcsökkentés lesz, remélem, hogy a brigádunknál nem. Írtam már, hogy van egy nő, akivel állandóan gondok vannak, ő már elment tőlünk. Csütörtökön és pénteken elfáradtam, négykézláb szedtük a gazt a hagymamag körül. A térdem és a derekam fájdult meg. Itthon nagyon örültünk a levélnek, hogy hosszabbítást kaptunk. Amit nagyon szépen megköszönünk Önöknek Piroska és Mónika a hét végén voltak vásárolni. Nekem anyák napjára egy pénztárcát vettek. Mindenkinek vettek valamit és boldogan osztották szét, mikor hazajöttek.

Hát így telt el ez a hét is.

Tisztelettel:

 

Merényi Gyuláné

Szólj hozzá!

Címkék: család napló merényi

A Bíró család naplója

2012.05.14. 10:42 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Elég mozgalmas napok vannak a hátunk mögött. Sajnos a páromat nem engedték haza olyan hamar a kórházból, mint gondoltuk. Kiderült, hogy nem egyszerű vakbél gyulladása volt. Már ki volt fakadva, és tályog is volt mellette. Így utólag beleborzongok, ha rágondolok, hogy bármi megtörténhetett volna. Előtte egy hétig volt itthon táppénzen és most második hete újra itthon lábadozik. A múlt havi fizetése elég kevés lett, így és a mostani is ilyen lesz. Eléggé össze kell húznunk azt a bizonyos nadrágszíjat.

De azért vannak jó dolgok is. Az oviban volt anyák napja. Az egész délelőttöt együtt tölthettük a gyerekekkel. Adtak egy kis műsort, utána együtt játszottunk és közösen készítettünk ajándékot a nagymamáknak. Persze bennünket is megleptek egy kis saját kézzel készített aprósággal. Jó hangulatú, vidám délelőttöt töltöttünk együtt.

A veteményeskert nagyon szép. Virágzik a borsó, sok-sok apró zöld eper van, és a spenótot már egyszer megszedtem -a család nagy örömére. Szerencsére nálunk mindenki szereti. A virágos kert is gyönyörű színes, és esténként hihetetlen jó illatú.

Anyukámnak az idén nincs veteményese. A szomszéd bérli tőle, és lovakat tart. Robika nagyon szeret a nagyihoz menni, mert imádja nézni a lovakat. Akár órákat is ott áll a kerítésnél, és figyeli őket. Csodálkozom is rajta: az én örökmozgó kisfiam egy helyben tud maradni. Talán ez is azt mutatja, hogy lassan lenyugszik, és az iskolának már kicsit komolyabban futunk neki. Remélem így lesz!

Kívánok mindenkinek szép napokat.

Üdvözlettel:

 

Bíró Klára

Szólj hozzá!

Címkék: család napló bíró

A Törjék család naplója

2012.05.14. 08:17 gyea

Tovább a család bemutatkozójához | Tovább a család korábbi naplóbejegyzéseihez

 

Nőnapi ünnepségen voltunk, *********-i betyáros volt a vacsora, a polgárőr fiúk szolgáltak ki bennünket, egy szál szegfűt kapott minden hölgy. Jól éreztük magunkat, süteményt sütöttünk, üdítő is volt. A névnapom is most volt, sok jó kívánságot kaptam. Nőnap alkalmával szeretettel üdvözlöm a nő dolgozókat!

Tisztelettel:

 

Bede Mónika

Szólj hozzá!

Címkék: család napló törjék

süti beállítások módosítása